Teman pena..

Sunday, December 25, 2011

The Voice - Nasyid Underground 2.0


Assalamualaikum

Pada Mulanya hanya lah nyanyi tuk suka suka, just tuk meraikan part 8 BACC
itupun kerana terpaksa
setiap part kena hantar wakil
nak ikutkan wakil setiap kelas da ada
tapi at last komited nya 4 org je daripada dua kelas
kelas C dan F
Ayeem, Zul, Zaki dan Aku

so , malam tu kite org berjaya jugak la dpt perhatian PN Zaharah
dapat la jugak hadiah persembahan
then dibawa la dengan nama kumpulan
'THE VOICE"
^_^

tapi ia telah membawa ke satu dimensi lain di mana, Zaki nak cuba bwak "the VOICE" ni kedalam pertandingan
iaitu
NASYID UNDERGROUND 2.0
dia more kepada gig / band yg membawa mesej yg bermoral, tak kisah apa apa genre mahupun bangsa

so, cara nak msuk pertandingan ni
dpt kan like sbnyk mungkin video singkat yg kita hantar kat dia



Bawah ni la video yg kite org hntr kat diaorg, Alhamdulillah atas kesudian kawan kawan dari 4 org kitaorg ni dan kawan kawan lain yg sudi like dan semua sekali yg like hampir 100 like, THANK U VERYMUCH



video

So video atas ni la waktu sho kat malam UNITY NITE MEBA
just for fun je pada mulanya


So now, 
"The Voice" 
da masuk pertandingan tu
NASYID UNDERGROUND 2.0 
pada 30 Disember ni

Wish us luck
harap dapat buat yg terbaik la
tak kasi malu je nanti
huhu

sekian 
^_^
(saya tak hebat mana pun menyanyi, tapi sumbang suara tu boleh la)

No comments:

Post a Comment