Teman pena..

Sunday, November 6, 2011

My Life In KBM, part 4


Assalamulaikum
haaa
nak tambah sikit lagi sambungan dari part 3 tu...

kalo korg tgk gambar bawah ni, ni la rumah sewa aku
di Taman Cempaka
yang korang lihat hanya lah dibahagian luar sahaja
hehe
kami waktu ni berempat sedang membersihkan kayu kayu besi dan kotak yang perlu dibuang kerana banyak sangat sampah dan juga nyamuk..
so sesi pembersihan perlu dilakukan.


ini AYIM, housemate ku, rajin dia ni...pembantu yg baik


Ayim dan Acap sedang membersih kan habuk habuk yg ada kat rak tu


Senyum selagi boleh, hahaha



sesi pembuangan sampah ke luar rumah, hahaa..


ni la keadaan nya bila tgh bersih rumah, baju pun masih lagi bersidai haha


kreativiti rakan housemate ku untuk memastikan hos paip tu tak longgar dan terbuka lagi hahaha



sesi memberus dan sabun bermula




WALAAAH
DA SIAP 
NYAMUK TAK DE
hehehe


_______________________________________________________________________________

tiga gambar bawah ni ialah sesi REAL STEEL bersama afiq, ayim, naqi, aminah dan Faratusya




Seronok sebab kuar nya selepas lama gile tak pat kuar tgk movie..

_________________________________________________________________________________

Berlaku pada hari khamis malam , kerana untuk menghilangkan segala stress dan seksa otak kerana test dan presentation dan assignment yang mcm mcm.

so hampir satu kelas lepak di MCD, pasal nak celebrate birthday Bella

tapi pastu masing masing ada haluan masing
the guys FUTSAL
the girls and masuk aku , afiq, azizul dan wan ke Bowling pada mulanya tapi lepas tu ke tmpt lain jeng jeng jeng hahaha














KHAS VIDEO UCAPAN DARI BELLA :

video


SAYA SERTAKAN UCAPAJ DARI ZAMANI WAKTU SAMBUT BIRTHDAY DIA


video


SEKIAN 
^_^



2 comments:

  1. wah! mmg sempoilaa..
    walaupun penat baca entry ni, tp aku rasa macam aku ada skali plak ngan ampa semua.. gud2.. ;)

    MySuaraBlog: Shark Night 3D Sekadar Mendebarkan

    ReplyDelete
  2. thank u...zwan nya apa kurang nya...info terbaek..sumpah suka aku baca.. ^_^

    ReplyDelete